Modificarea spatiilor dintre etajere

Una din marile probleme ale lumii moderne este continua schimbare a nevoilor pe care dorim sa ni le satifaca mobilierul. Intr-o zi depozitam acte, in alta haine sau in alta cutii. Asadar avem tot timpul nevoie ca spatiul fintre etajerele unui dulap sa se poata modifica.

 

 

Marii producatori de mobilier pregauresc tot peretele unul dulap/sifonier astfel incat sa va mutati politele la inaltimea dorita. Doar ca asta afecteaza aspectul.

 

Daca nu aveti peretele integral pregaurit, va dam mai jos un scurt ghid cum puteti modifica spatiul dintre etajere. Etajerele se pot urca sau cobora cu o distanta minima de 2 cm pana la excluderea totala a unei etajere si dublarea spatiului. Pentru cei 2 cm se utilizeaza un sablon cu dimensiunea dorita, se traseaza o linie continua pe fiecare perete si se marcheaza locul noilor gauri. In functie de diametrul butonilor de etajera se foloseste spiralul potrivit.

 

Tips - pentru ca noi am avut un perete din lemn de brad am folosit un spiral 4.5 mm pentru butoni de 5. In acest fel acestia au intrat fortat si nu pot fi mutati de miscarile de frecare ale etajerelor.

 

Dupa ce avem semnele gaurilor sa gaureste materialul pana la 75% din grosime astfel incat gaura sa nu fie vizibila in exterior dulapului - pentru incepatori recomand un limitator montat pe bormasina sau pe burghiu. 

 

Ulterior se monteaza butonii de etajera si etajerele. 

 

 

 

Pentru intrebari - va rog postati comments.

Buget: 0Lei

Unelte: bormasina, Ciocan, spiral 4.5, creion si hartie

Viziteaza produsele noastre!


Daca ai vazut ceva pe site-ul nostru care ti-a placut contacteaza-ne si solicita-ne detalii referitoare la costuri si servicii de livrare si instalare.