Montajul unei hote

Montajul unei hote

Demontajul hotei vechi se face prin detasarea filtrelor de orice fel si identificarea suruburilor de prindere. Inainte de a desface aceste suruburi se va detasa burlanul de evacuare.

Dupa desfacerea suruburilor se va extrage hota.

Trebuie mare atentie pentru ca dupa detasarea ultimului surub aceasta poate cadea - cel mai bine este sa va ajute o a 2-a persoana!

Montajul hotei noi incepe cu incadrarea in mobilier. Noi am montat o hota clasica amplasata sub un corp de bucatarie in care fusese montat innainte o hota incorporabila rabatabile. In primul rand dupa demontaj trebuie facuta curatenie. Dupa aceea se utilizeaza sablonul primit in ambalajul hotei pentru determinarea pozitiei exacte Si se scot folie protectoare de peste orice suprafata.

Producatorii recomanda in general montarea dinspre interiorul dulapului suport spre hota insa noi facem invers respectiv prindem suruburi din interior suruburi de 16mm. Hota nu este unobiect foarte greu asadar daca va ajuta din nou o a 2-a persoana ar trebui sa fie foarte simplu. 

Dupa montajul hotei se monteaza cotul de iesire incare are clapeta antiretur - noi va recomandam aceste modele pentru ca aerul rece sa nu patrunda in interiorin special  iarna. 

Dupa aceea se mufeaza burlanul de evacuare pe cotul de iesire si se izoleqza daca este cazul cu banda aluminizata. Pentru o fixare de lunga durata se monteaza si un colier reglabil.

tips - montati burlanul indreptat intr-o directie opusa ferestrei. Altfel aerul viciat vor intra prin respectiva fereastra. De asemenea departe de orice unitate exterioara de aer conditionat, altfel mirosul va parrunde inlocuinta.

Buget: 350Lei

Unelte: Surubelnita Cu Acumulatori

Viziteaza produsele noastre!


Daca ai vazut ceva pe site-ul nostru care ti-a placut contacteaza-ne si solicita-ne detalii referitoare la costuri si servicii de livrare si instalare.