Motosapa electrica Hecht 738

Am achizitionat o motosapa electrica. Ce m-a impins sa fac aceasta achizitie: manevrabilitatea - cu cei 36 cm latime la discuri se poate strecura printre randuri, comoditate - fara benzina, ulei, filtre - alimentezi la energie electrica si esti gata de lucru, miros si gaze - emisii minore, fara fum in solar de combustibil sau ulei ars.

Dupa ce am folosit-o pe aproximativ 1000 metri patrati va pot spune cateva impresii realistice de utilizare.

Pro - cele de mai sus s-au confirmat. Este usoara, se strecoara printre randuri, se intoarce imediat. Ai control total al directiei si al butuienilor discuite. Partea electrica pare fiabila - nu s-a incins, nu a mirosit, nu a scos fum. Nu are nevoie de uleiuri pentru partea mecanica.

Contra - pana te obisnuiesti, cablul si intrerupatorul sunt foarte incomode. Dupa aproximativ 50m partea mecanica se incinge - am preferat sa fac pauza si eu si bratele mele. In pietre sau buruieni mari are tendinta sa se blocheze. Ai nevoie de ajutor pentru cablul din spate de 25m. Nu frezeaza 30 cm decat cu greu si doar pamant arat in prealabil. La cel batatorit nu face fata.

Ca si concluzie recomand unealta pentru ce este destinata - lucrari usoare de discuire/frezare, pentru un cost de achizitie de 400 ron. Nu cred ca face fata la pamant batatorit - pentru asta e nevoie de motor mult mai puternic.

Pentru mai multe imagini vizualizati postarea noastra pe youtube: https://youtu.be/x5BQ0wP1IfM

Pentru intrebari - va rog postati comment sau contactati-ne pe e-mail.

Buget: 400Lei

Unelte: Motosapa

Durata: 6 ore