Demolare hambar

Deoarece vechiul hambar era foarte darapanat, prezentand un serios pericol, am hotarat sa-l daramam! Are o vechime de aprox. 30 - 40 ani, nu a fost intretinut, iar structura acestuia era din lemn de salcam, scandura de brad si acoperisul din placi plane (aceste placi au fost declarate cancerigene si au fost scoase de pe piata inca de acum 7 ani).

Initial am desfacut acoperisul si anexele. In cazul de fata, am dat jos invelitorile de pe acoperis, apoi scandura cu scandura, am desfacut acoperisul si elementele de sustinere.

In continuare am inceput sa dezmembram structura si stalpii de sustinere, urmand ca peretii laterali sa-i lasam la urma.

La final, pentru a ecologiza locul, am demolat si fundatia.

In total am fost 2 persoane, si toata treaba am terminat-o in 2 zile, inclusiv degajarea de moloz (care a costat aprox. 50 lei / mc - local).

Purtati echipament de protectie! In special manusi de protectie mecanica si casti, lemnul putand avea ascunse cuie ruginite, sau in caz de rupere pot ramane aschii ascutite si taioase!

Detalii despre constructie

Buget: 1000 Lei

Unelte: Ciocan, patent, topor

Durata: 2 zile

Daca ai vazut ceva pe site-ul nostru care ti-a placut contacteaza-ne si solicita-ne detalii referitoare la costuri si servicii de livrare si instalare.