Motocoasa makita mm4 review

Motocoasa makita

Makita mm4 este o motocoasa in 4 timpi - ceea ce inseamna ca foloseste exclusiv benzina ca alimentare fara amestec cu ulei, ceea ce o face foarte comod de exploatat.

Am utilizat un cutit clasic nu, utilizat destul de mult. A fost o scula inchiriata din localitatea Barcanesti jud Prahova pentru suma de 50 lei -24 h(garantie 700 lei). La cerere putem furniza nr de telefon.

Motocoasa foarte eficienta - pornire/oprire/alimentare foarte usoara. Am utilizat-o aprox 5 ore in 2 reprize de aprox 2.5 ore cu pauze de alimentare de benzina. Ca si greutate aceasta e suficienta pentru utilizarea in conditiile de mai sus.

Din punct de vedere al masei vegetale motocoasa a fost suficienta pentru sectionarea unui arbisti de salcam pana la 3-4 cm. La iarba functioneaza impecabil, iarba foarte deasa/ambrozie destul de greoaie pentru ca lama se incurca in vegetatie.

Ca si sfat incepeti cu lucrarile mai usoare gen iarba pentru a va obisnui cu utilizarea acesteia, incalzirea motocoasei, dobandirea unei tehnici de cosire. Este necesara o tehnica de abordare in sectiuni determinate si abordare pe rand a vegetatiei. Daca veti cosi la intamplare nu veti fi nici eficienti si nici calitatea cosirii nu va fi satisfacatoare.

Referitor la consum in cele 5 ore de functionare am consumat 3 litri de benzina.

Mai multe foto edificatore puteti gasi mai jos.

Detalii despre constructie

Buget: 50 Lei

Unelte: Motocoasa

Durata: 5 ore

Daca ai vazut ceva pe site-ul nostru care ti-a placut contacteaza-ne si solicita-ne detalii referitoare la costuri si servicii de livrare si instalare.