Un altfel de pom de craciun

Pom de craciun

 

Pentru ca suntem in sezon ne-am gandit sa va prezentam un pom de craciun mai putin obisnuit. Acesta este compus din metal, lemn si (cum altfel) luminite - in cazul nostru un furtun luminos.

 

Materialele sunt accesibile si chiar disponibile in special pentru cine sta la curte si are deja lemnele si metalul disponibil. Cum se fabrica un asemenea pom : sudarea cadrului metalic si a suportului, vopsirea acestuia in finisajul dorit, selectia lemnelor - acestea trebuie sa fie de aceeasi lungime sau o lungime cat mai uniforma, montarea furtunului luminos la un stecher de priza conform instructiunilor furnizatului si montajul in locul dorit.

 

Efectul este dramatic in special seara iar daca aveti un semineu sau o soba il puteti monta langa si puteti consuma din lemne dupa terminarea sarbatorilor iar ulterior se poate utiliza ca si storage pentru lemne.

 

 

Detalii despre constructie

Buget: 300 Lei

Unelte: aparat de sudura, surubelnita, patent

Durata: 6 ore

Daca ai vazut ceva pe site-ul nostru care ti-a placut contacteaza-ne si solicita-ne detalii referitoare la costuri si servicii de livrare si instalare.