cazma

Plantarea pomilor fructiferi

Pozitionarea pe teren - pomii trebuiesc pozitionati la distanta de 3-4 metri unul fata de celalalt sau de alte aliniamente - constructii, garduri, diferite culturi pentru a avea suficient loc pentru dezvoltarea coroanei, accesul la lumina si recoltare. Ca o recomandare - ar trebui sa utilizezi o sfoara si un telemetru pentru masuratori cat mai exacte.

Montarea unui gard din panouri bordurate

Montarea unui gard de panouri bordurate presupune mai multe etape care trebuie respectate. Dpdv legislatie constructia pe un teren gol necesita autorizatie de construire si un proiect.

 

Achizitia materialelor – panourile bordurate se gasesc pe diferite dimensiuni – noi am achitionat de 2m inaltime si 2.5 m lunggile. Ulterior am taiat din inaltime pana la 1.5m intrucat impreuna cu soclum am constatat ca ar fi iesit prea inalt.

Gradina de legume

Gradina de legume este un proiect interesant, plin de provocari si care reprezinta proiectul supreme atunci cand aveti disponibila o bucata de teren roditoare.

 Poti incepe sa cultivi diferite feluri de care ai auzit ca ar merge in zona daca terenul este intr-o zona n care nu ai experienta proprie sau in familie in materie de agricultura.

 

O gradina de legume trebuie sa respecte urmatoarele etape de amenajere