cazma

Bransamentul de apa

Bransamentul de apa

Desi blamat de multi, bransamentul la reteaua de apa publica prezinta nenumarate avantaje: presiune constanta, calitatea controlata a apei, simplitatea instalatiilor necesare pentru o retea interna de alimentara si incalzire a apei. Ca si dezavantaj sunt costurile de bransare, costurile de exploatare si calitatea in cazul unor retele vechi.

Ce iti trebuie sa faci un bransament de apa ?

Plantarea pomilor fructiferi

Pozitionarea pe teren - pomii trebuiesc pozitionati la distanta de 3-4 metri unul fata de celalalt sau de alte aliniamente - constructii, garduri, diferite culturi pentru a avea suficient loc pentru dezvoltarea coroanei, accesul la lumina si recoltare. Ca o recomandare - ar trebui sa utilizezi o sfoara si un telemetru pentru masuratori cat mai exacte.

Montarea unui gard din panouri bordurate

Montarea unui gard de panouri bordurate presupune mai multe etape care trebuie respectate. Dpdv legislatie constructia pe un teren gol necesita autorizatie de construire si un proiect.

 

Achizitia materialelor – panourile bordurate se gasesc pe diferite dimensiuni – noi am achitionat de 2m inaltime si 2.5 m lunggile. Ulterior am taiat din inaltime pana la 1.5m intrucat impreuna cu soclum am constatat ca ar fi iesit prea inalt.

Pagini