Ciocan

Montarea unui birou

Am montat zilele trecute un birou achizitinat de la un mare producator de mobilier.

 

Am desfacut pachetele si toate accesoriile - suruburi, cepi lemn si altele. Am urmat ulterior pasii din instructiuni: am montat mai intai corpul de sertare la care se ataseaza peretii fundul si capacu, dupa care sertarele.

Am montat ulterior piciorele metalice. Ulterior la asambrarea biroului am avut surpriza sa constat ca blatul sta pe cele 2 picioare si pe 2 capacele de plastic care se lipesc pe corpul de sertare.

Demontarea unui pat suspendat de lemn pentru copii

Demontarea unui pat suspendat de lemn

Am demontat un pat de lemn suspendat utilizat de un copil de 6 ani. Pasii sunt destul de simpli, iar montajul ar trebui realizat in sens invers. Patul este realizat in concept diy la40% din costurile unuia gata facut din magazinele de profil.

Mai intai se goleste patul de toate accesoriile - saltea, lenjerie, perne, la noi era montat un cort deasupra.

Pasul 2 este demontarea din perete - pentru siguranta si rezistenta a fost montat in perete cu 2 autoforante pe fiecare picior.

Pasul 3 este demontarea somierei - eu am avut una gata facuta cu amortizoare din plastic.

Umbrar masina cu platforma betonata

In toamna aceasta am construit un umbrar pentru masina, cu platforma betonata, pentru curtea unei case. Primul pas a fost sa planificam proiectul urmand ca apoi sa achizitionam materialele necesare, avand deja pregatite uneltele necesare inclusiv echipamentele de protectie.

Pagini