BORMASINA

Alegerea unei bormasini perfecte !

Probabil intotdeuna ti-ai dorit o bormasina care sa te ajute in tot ce faci si care sa fie la indemana. Incercam sa te ajutam mai jos cu cateva sfaturi despre cum sa va alegeti bormasina perfecta. criteriile dupa care ma uit eu atunci cand imi aleg o bormasina sunt urmatoarele:

->bugetul - aceasta unealta electrica are preturi cuprinse intre 50 si 1000 lei. La pretul minim gasesti o unealta pe care sa o utilizezi rar, si nu poate fi utilizata decat ca sa dai gauri in materiale lejere ca lemn sau cel mult un fier de grosime mica 2-3 mmm. Ca si durata de utilizare nu este recomandabil sa o folosesti mai mult 1-2 ore continu. nu o poti folosi pentru gauri in pereti sau pentru strangere in forta(holtsuruburi sau eurosuruburi. 

->brandul - in general marcile serioase sunt cunoscute si nu sunt cele mai ieftine. Noi recomandam bosch dar si skill sau einhell(low cost) sau makita(buget mediu), DeWalt  

->gama - profesional sau hobby care de obicei dicteaza si bugetul. de ex bosch ofera atat gama hobby - culoare verde - cat si profesionala -culoarea albastra.

Nota- cele de mai sus sunt pentru bormasini simple pentru gaurit - nu include bormasinile pentru insurubat sau gaurit beton cu percutie.

Dupa ce trebuie sa va uitati atunci cand analizati o bormasina - reglajul turatiei, oprirea automata a turatiei la blocarea rotatiei, mandrina fara cheie(spiralel pot fi schimbate doar cu mana fara cheie), forta de strangere a spiralului( click la mandrina atunci cand spiralul este strans)

Tips: daca lucrezi 1-2 ori pe an este preferabil sa inchiriezi o unealta profesionala cu care sa-ti termini treaba decat sa dai banii pe o unealta slaba calitativ.

Atentie - ori de cate ori simti miros de ars, observi fum sau gaurirea dureaza foarte mult nu suprasolicita unealta !

Daca ai intrebari lasa-ne un comment si vom incerca sa te ajutam.

Spor la bricolat !

 

Buget: 150Lei

Viziteaza produsele noastre!


Daca ai vazut ceva pe site-ul nostru care ti-a placut contacteaza-ne si solicita-ne detalii referitoare la costuri si servicii de livrare si instalare.