Ce servicii ti-ai dori de la casaproiectelor.ro ?Schela profesionala de inchiriat

Creat de: admin-proiecte 03.12.2018
Schela profesionala de inchiriat
Te implici personal in renovarea casei tale si ai nevoie de o schela pentru perioada de timp? Iti oferim de inchiriat o schela profesionala. Contacteaza-ne la telefon (0744) 651 576 si vom incerca si vom incerca sa te ajutam. Ofertele sunt personalizate, in anumite conditii si termeni. Servicii disponibile in Bucuresti sau la cel mult 50 km.

Inchirieri SCULE si UNELTE

Creat de: ionut.ganta 16.10.2015
Ai nevoie de un set de scule suplimentar ? Ai o lucrare speciala si ai nevoie de scule profesionale ? Vrei doar sa utilizezi anumite scule profesionale ca sa vezi daca merita diferenta de bani ? Esti implicat intr-o lucrare mare si ai nevoie de ajutor cu scule/unelte sau oameni ? Vrei o trusa de unelte speciale pentru electricieni, instalator, faiantati ?  Te implici personal in renovarea casei tale si nu vrei sa cumperi toate sculele si uneltele necesare ?

MONTAJ MOBILIER

Creat de: admin-proiecte 04.06.2015
Ai cumparat mobilierul de la altcineva si nu vrei sau nu sti sa-l montezi ? Doresti sa montezi o cantitate mare de mobilier  intr-un timp foarte scurt - daca ai o pensiune, un hotel sau un apartament intreg ? Ai vazut mobilierul dorit undeva si ai nevoie de cineva sa-l transporte, sa-l care, sa-l monteze si sa-l pregateasca pentru utulizare ? Ai o piesa de mobilier care si se pare prea complicat de montat - un dessing, un pat etajat de copii sau niste usi culisante ? Ti s-a stricat ceva la o piesa de mobilier si vrei o reparatie rapida si de efect ?

PROIECTARE SI DESIGN MOBILIER

Creat de: admin-proiecte 04.06.2015
Aveti un apartament si nu stiti cum sa-l mobilati ? Vreti cateva idei referitor la ce vi s-ar potrivi cu care sa mergeti oriunde sa va interesati de costuri sau materiale ?

MONTAJ MOBILIER DE GRADINA - in curand

Creat de: admin-proiecte 04.06.2015
 Ai de montat mobilier pentru exterior - pergole, foisoare, bancute ? Putem asigura transport si montaj in anumiti termeni si conditii.