Casa mult dorita pentru 2021 - argumente da sau nu

poza cu casa in constructie

Vrei sa incepi constructia unei case? Daca raspunsul este da, atunci  trebuie sa ai raspunsuri la urmatoarele intrebari:

  • ai un buget de 1000 eur/saptamana pentru o echipa? Orice echipa vei lua - firma, particulari, individ - va dori plati esalonate pentru constructia ta, plata cu care sa-si acopere propriile cheltuieli. Daca nu dispui de acesti bani ia in calcul in scris calendarul de plati indiferent de rezultate, calitatea constructiei sau indisponibilitatile tale atunci cand semnezi un contract.
  • esti dispus la concesii de calitate sau vrei perfectiunea? Din cauze meteo, individuale, defecte sau alte probleme pot aparea diverse intarzieri sau defecte calitative. Trebuie sa fii pregatit sa judeci materialitatea acestora si sa iei decizii in ore sau poate chiar minute.
  • ai vise marete sau esti disperat sa te muti? Tine cont de aceste aspecte atunci cand alegi constructorul, arhitectul sau diriginetele de santier.
  • esti nehotarat in general? Atunci mai bine nu te apuci sau lasi pe cineva de incredere sa se ocupe de santier si tu faci evaluarea finala si sacrifiici din buget penttu eventuale modificari.
  • ai o viata personala agitata? Atunci mai bine ai grija de ea decat sa lasi constructia ubei case sa capete prioritate in viata ta personala.
  • ai mai pus o gresie/faianta/zugravela vreodata?  Sau mai bine lasi pe altii ? Atunci trebuie sa fii dispus la preturi mai mari si delegarea responsabilitatilor unui santier - altfel vei ajunge sa platesti mai mult sau sa amani la nesfarsit termene!

Daca ai intrebari - te rugam posteaza comment!

Buget: 1000000Lei


Daca ai vazut ceva pe site-ul nostru care ti-a placut contacteaza-ne si solicita-ne detalii referitoare la costuri si servicii de livrare si instalare.