surubelnita

Vocabularul electricitătii: volţi, amperi, waţi...

Pentru a înţelege modul de funcţionare a circuitelor electrice şi pentru a putea interveni în cele din locuinţa dumneavoastră, este indispensabil să cunoaşteţi câteva noţiuni de bază. Ele vă vor permite, spre exemplu, să faceţi distincţia între tensiunea, intensitatea şi puterea unui aparat electrocasnic. Aceste noţiuni pot fi explicate prin analogia cu un circuit de apă.

Proiector de santier

Proiector de santier

Am avut nevoie de iluminarea unui santier pe care lucram. Deoarece toate proiectoarele cu stativ depaseau pretul de 350lei, am hotarat sa ne facem chiar noi unul.

Am achizitionat: 20m de cablu 3*1.5, 2 stechere, 2 proiectoare si un stativ reglabil - cost materiale 150 ron. Dupa achizitia materialelor, am montat mai intai stecherele prin insurubare, dupa aceea proiectoarele iar ulterior le-am montat pe stativul reglabil. 

Montarea unui birou

Am montat zilele trecute un birou achizitinat de la un mare producator de mobilier.

 

Am desfacut pachetele si toate accesoriile - suruburi, cepi lemn si altele. Am urmat ulterior pasii din instructiuni: am montat mai intai corpul de sertare la care se ataseaza peretii fundul si capacu, dupa care sertarele.

Am montat ulterior piciorele metalice. Ulterior la asambrarea biroului am avut surpriza sa constat ca blatul sta pe cele 2 picioare si pe 2 capacele de plastic care se lipesc pe corpul de sertare.

Pagini