Nivela

Elevatie - zidarie

Elevatie - zidarie - CasaProiectelor

Caramida cu goluri este realizata din argila si este prelucrata cu ajutorul unor matrite care creeaza mai multe spatii goale in interiorul sau. Spre deosebire de caramizile pline, zidaria din caramida cu goluri are proprietati termoizolante si fonoizolatoare, fapt care se datoreaza tocmai spatiilor goale specifice. Exista o dezbatere extinsa pe marginea acestor avantaje promovate de toti producatorii de profil.

Montarea unui gard din panouri bordurate

Montarea unui gard de panouri bordurate presupune mai multe etape care trebuie respectate. Dpdv legislatie constructia pe un teren gol necesita autorizatie de construire si un proiect.

 

Achizitia materialelor – panourile bordurate se gasesc pe diferite dimensiuni – noi am achitionat de 2m inaltime si 2.5 m lunggile. Ulterior am taiat din inaltime pana la 1.5m intrucat impreuna cu soclum am constatat ca ar fi iesit prea inalt.

Montajul faiantei

Faianta reprezinta un tip de placi ceramice destinate placarii suprafetelor interioare. Placarea cu faianta prezenta avantaje multiple incluzand rezistenta la exploatare, mentinerea curateniei.