aparat de sudura

Instalarea unei sobe pe lemne

Va voi prezenta in continuarea etapele de instalare a unei sobe pe lemne intr-o casa de vacanta cu 2 etaje, pe holul acesteia.

Initial era prezenta o soba pe peleti, care fiind subdimensionata nu facea fata incalzirii intregii case. Soba noua am monat-o in pozitia celei vechi, astfel incat primul pas a insemnat demontarea cosului existent.

Noua soba va fi instalata pe o suprafata orizontala, stabila, neinflamabila - gresie, iar in apropierea acesteia nu este prezent niciun obiect inflamabil.

Constructie porti de gard cu plasa bordurata

M-am gandit sa pun o poarta de acess la o casuta de vacanta folosita ocazional. Astfel, prima data am pregatit locul pentru instalarea portilor, am facut masuratorile necesare pentru cantitatile de materiale, lista cu materialele, apoi am purces la achizitia acestora (gasiti la orice magazin mai mare de constructii care are si profile metalice).

Dimensiunile necesare, in cazul meu, sunt de 5m lungime si 1,7m inaltime (fiecare poarte cu o lungime de 2,5m). Am ales o poarta dubla, cu balamale pe laterale si deschiderea in interiorul gradinii.

Pagini